Ring til os på: 43 97 03 60

Vi leverer revisions-, regnskabs- og skattemæssige ydelser på et kvalitetsmæssigt højt niveau til konkurrencedygtige priser.

Greve Strands Revision er et mindre revisionsfirma der er etableret 1. januar 2007. Vi leverer revisions-, regnskabs- og skattemæssige ydelser på et kvalitetsmæssigt højt niveau til konkurrencedygtige priser.

Med privat opvækst og bopæl i Greve var det naturligt at placere virksomheden centralt i Greve.

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen. Denne erfaring stammer fra ansættelse på et større statsautoriseret revisionskontor i København samt fra partnerskab i et registreret revisionsfirma i Roskilde.

Gennem årene har vi været beskæftiget med alt fra mindre enkeltmandsvirksomheder og små andelsboligforeninger til større virksomheder og børsnoterede selskaber.

Vi har således i dag mere end 170 kunder, heraf ca. 90 aktie- og anpartsselskaber, 20 andelsbolig- og ejerforeninger, samt selvstændige virksomheder indenfor mange spændende brancher.

Med løbende deltagelse i kurser og efteruddannelse, vedligeholdes og ajourføres den oparbejdede viden og erfaring. Endvidere er vi som medlem af Danske Revisorer /FSR, underlagt lovpligtig offentlig kvalitetskontrol, som sikrer en ensartet høj faglig kvalitet og standard.

Og sidst men ikke mindst... Vi ønsker og satser på varige kundeforbindelser.

Greve Strands Revision

Centerholmen 16, 2. sal
2670 Greve

43 97 03 60
info@greverevision.dk

Vi har således i dag mere end 170 kunder tilfredse kunder

Heraf ca. 90 aktie- og anpartsselskaber, 20 andelsbolig- og ejerforeninger, samt selvstændige virksomheder indenfor mange spændende brancher.